Bemutatkozás

Rólunk

A Four Corners zenekar soproni és kevésbé soproni zenész barátokból alakult 2011-ben. Repertoárunkon saját kedvenc zenéink szerepelnek, így nem egy zenei stílus, hanem egy hangulat foglalja egységbe a dalokat. Ez a mi saját, közös "válogatás albumunk", amellyel a minket hallgatóknak kellemes kikapcsolódást
szeretnénk nyújtani.

Tagok 

 • Vida-Veres Imola (ének, billentyű)

   Végzettségem szerint zenetanár vagyok, tanítással és kórusvezetéssel foglalkozom. Pici korom óta zongorázom és énekelek különböző kórusokban, zenei együttesekben, nem csak klasszikus műfajban. A szólóéneklést – és ezen belül is a könnyűzenét - azonban sokáig csupán titkos szerelemként, a magam szórakoztatására űztem. Első zenekari élményeim egy debreceni tánczenekarhoz fűződnek, jelenleg több együttesben is énekelek. 
 •  Vida Mihály (dob, ének)

   

 Gyerekkorom óta életem része a zene. Mivel a trombita volt az első hangszerem, így a fúvószene berkeiben cseperedtem fel, és jelenleg is karmestere vagyok egy zenekarnak. Közben dobverőt is vettem a kezembe, aminek tanári diploma lett a vége. Több együttesben is játszottam már, főleg a mesés "gasztro-pop" műfajt képviselve, aminek persze sokat köszönhetek, de kicsit mindig többre vágytam.
 • Czupi Antal (gitár, ének)


   Az első zenekar, ahol zenész pályámat kezdtem a LÉZER együttes volt, (1977-1993) amely alapvetően meghatározta a zenéhez való kapcsolatomat. Ezután a RANDY együttessel eltöltött 6 évem következett (1993-1999), rengeteg jobbnál jobb bulival. Az akkori tagok nagy részével ma is zenei és baráti kapcsolatban vagyok. A nosztalgia jegyében (1999-2003) újra összeállt a LÉZER, majd ezt váltotta fel jelenlegi zenekarunk, a CLUB 7. A fent említett együttesekkel szórakoztató tánczenét játszottunk és játszunk. Emellett nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy két más stílust képviselő formáció is megkeresett. Így kerültem 2005-ben az ART LÍRA (akkor még HIMBY - LIMBY) nevű verseket megzenésítő zenekarba, majd hamarosan a SOPRON GOSPEL tagja is lettem.

 • Németh Gábor (billentyű, ének)  Németh Gábor vagyok, a zenekar billentyűse.
  Kiskoromban kezdtem el zongorázni tanulni, majd később az elektronikus billentyűs hangszerek világába csöppentem.
  Egy-két kisebb kitérőt leszámítva, nagykorúvá válásom óta szinte csak az utóbbi hangszercsalád tagjait használtam, de mindig is vágytam arra, hogy ismét zongorázhassak.
   
 • Gyuga Ottó (basszusgitár)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése